Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 14 november 2015

Succesvolle opendeurdag!

Afgelopen woensdag hadden we onze opendeurdag met mini-kerstmarkt op onze nieuwe locatie.  We zijn ongeveer 5 maanden geleden hierheen verhuisd en ondertussen hoog tijd dus om de mensen kennis te laten maken met onze opvang.
En ik moet zeggen, het was een OVERDONDEREND succes, want ik had eerst 20 goodiebags gemaakt en in de namiddag tijdens de drukte nog een 10-tal, dus we hebben zeker 30 gezinnen over de vloer gehad, met een gemiddelde van 2 à 4 mensen.  Nooit gedacht dat jullie zo massaal zouden langskomen, maar we zijn er zeker héél tevreden mee. Leuk om te zien dat zoveel mensen onze opvang een warm hart toedragen.
Ik was druk bevraagd en heb bijna niet moeten stilstaan, ook eten zat er nauwelijks in, maar ik hoop dat ik iedereen toch te woord heb kunnen staan, en informatie geven over adopties, meter/peterschap, koppelingen en dergelijke meer! Ik had zelfs geen tijd om foto's te maken van deze gezellige drukte...
Heb zelf één foto kunnen maken, helemaal in het begin van de dag...

We hebben ontzettend veel spulletjes verkocht, van hokken en rennen over voerbakjes, JR Kruidenhooi, diverse lekkernijen en vooral de verrassingszakjes vielen in de smaak.  Ook deze voorraad was snel uitgeput, en gingen onze vrijwilligers achter de schermen verder aan de slag om nieuwe verrassingszakjes te voorzien, die je integraal kan geven aan je konijn, zodat hij de zak kan kapotbijten om aan het lekkers te geraken!

Kijken naar de konijntjes (in dit geval Kandra, Flokje en Dido, die niet zo blij waren dat ze die dag opgesloten moesten blijven...)


En we kregen ook het bezoek van Jade, zij had maar liefst 60€ voor ons gespaard in een mooi potje en doneerde ze op de opendeurdag aan ons.  Wat ontzettend lief van haar, we kunnen de centjes zeker goed gebruiken!!! 
De eindbalans van de dag was zeker positief, we hebben toch weer een beetje meer financiële ademruimte dankzij de verkoop!
En we zijn ook blij dat mensen op de opendeurdag en in feite gedurende de ganse week, al heel wat spulletjes aan ons gedoneerd hebben, zoals bodembedekking, hooi, stro, voer en dergelijke, dat komt hier met al die hokken altijd goed van pas!
Dus bij deze nog even een DIKKE DANKJEWEL aan iedereen die langs is gekomen en spulletjes heeft gekocht om ons te steunen!  Wie dit alles gemist heeft, je kan uiteraard ook langskomen op afspraak om de konijntjes te kopen en lekker voer of snoepjes aan te kopen uit ons assortiment.  En hou alvast de periode eind maart/begin april in de gaten, want dan gooien we de deuren weer open voor onze 3de verjaardag!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.