Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 16 juni 2015

Noortje en de kids

Het is leuk om te zien hoe de 4 kleintjes van Noortje steeds actiever worden.  Zo actief zelfs dat ze binnenkort naar een ruimer buitenhok mogen verhuizen, waar ze naar hartelust kunnen ravotten... Niet letten op de rommel in het hok... Noortje vind het leuk om de inhoud van haar eetbak rond te strooien!
Ze komen ook steeds vaker uit hun houten bakje en vorige week was ik getuige dat ze ook voor het eerst groenvoer gingen eten!  Omdat ze dus meer en meer zelfstandig eten en ook de korreltjes gaan eten, ben ik ook overgeschakeld op gezonde junior korrels voor mama en kids.  Op die manier krijgen ze meteen de goede voedingsstoffen binnen voor een goede start.
De geslachtsbepaling van gisteren leverde onder voorbehoud 2 rammen en 2 voedsters op, dus hopelijk vinden ze ook binnenkort een leuk huisje!
De eerste knabbeltjes!

Gezellig knabbelen met mama en kids!

Wat is die peterselie toch lekker!

Allemaal voor MIJ!!!!

Een hoopje konijn!

De kleintjes zijn echte schatjes en we zorgen ervoor dat ze handtam 
zijn voor ze over een grote 5 weken kunnen vertrekken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.