Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 25 juni 2015

Donderdag = marktdag

Donderdag is hier in Oostkamp traditioneel marktdag, en dan ga ik inkopen doen voor de konijntjes (en ook een klein beetje voor onszelf)... Gelukkig heb ik een supertoffe groentenboer die vaak veel gratis dingen meegeeft met me, en vandaag was SUPERVEEL! Dus ik heb er maar even foto's van gemaakt, en het is bij de quality check goedgekeurd...
Ze gaan uiteraard weer kunnen smullen de komende week.  En het komt zeker van pas, met zoveel konijntjes in de opvang...
De auto goed volgeladen!
Een beetje voor ons en héél véél voor de konijntjes!

Deze groenten hebben we allemaal gratis gekregen

Dido doet een quality check

Double quality check

Sinds onze verhuis hebben de konijnen hier zelfs hun eigen koelkast!  Heel handig, want zo blijft alles véél langer vers en hoef ik zoveel niet weg te gooien...

En ondertussen is de koelkast weer goed aangevuld!!!

En voor de mensen die wat inspiratie nodig hebben voor groenten die ze kunnen geven aan de konijnen en die bijna standaard bij mij in de koelkast zit:
* andijvie
* witloof
* wortelen
* rode biet
* radijs
* broccoli
* peterselie
* venkel
* selder
* knolselder
* appels
* sla
* ...
OPGELET: nieuwe groenten best rustig aan opbouwen en beginnen met kleine stukjes. Als je konijn(en) daar goed op reageren, kun je wat meer geven!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.