Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 4 juni 2015

Even een update na de verhuis

We zijn ondertussen 2 weken verder na de aankoop van ons nieuw huis, en sinds vorige week zijn alle konijntjes ook naar ons nieuw adres verhuisd.  Stilaan begint alles weer op zijn plooi te vallen, hebben we weer internet en kunnen we ons dus weer volop op de konijnenopvang gooien!
En dus ook hoog tijd voor even een update van hoe de opvang er nu dus uitziet!
We hebben een mooi ruim binnenplein, die we voor de opvang gaan gebruiken.  Op het ogenblik zitten ook mijn eigen konijnen hier nog, in afwachting dat mijn man de grote ren voor de FH's kan maken.  Ook Flokje, Kandra en Dido wonen nu hier, want ze mogen van mijn man niet meer binnen in huis wonen, maar ik denk niet dat ze het erg zullen vinden, aangezien ook zij een aparte afgemaakte tuin gaan krijgen waar ze kunnen huppelen als we thuis zijn, en als we niet thuis zijn, een groot hok met een ruime ren...

Zicht op de linkerkant van het binnenplein

Zicht op de rechterkant van het binnenplein

De 3 hokken met opvangers Ditto, Elmo en Abel
Feline en Mirabelle zijn meestal de enigen die rondhuppelen en relaxen op de binnenplaats...


Wat een luxeleven...

Even een andere pose uitproberen

Mijn buitenbende met 7 FH's en kleinere Grace hebben voorlopig hun slaaphok van vroeger en een ruime ren, maar ze mogen ook vrij rondlopen op de binnenplaats als ik thuis ben...

Het hok met tandloos ouder koppeltje Mopsie en Ritchie

Het hok van Noortje staat voorlopig leeg, omdat ik niet wil dat de kleintjes door de gaatjes zouden kunnen ontsnappen.
Flokje, Kandra en Dido zitten in het hok helemaal in de hoek, maar mogen ook vrij rondlopen als de FH's opgesloten zitten.

Dus zoals je kan zien zijn we druk in de weer geweest om verder te bouwen en te werken aan onze konijnenopvang, want het is broodnodig dat we er zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.