Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 30 maart 2015

Update Harry

Zoals jullie al weten heeft Harry al enkele weken E.cuniculi. Hierdoor waren zijn achterpoten volledig verlamd. Toen ik (Kelly) en Vicky naar de dierenarts gingen, gaf die Harry slechts 50% kans om te overleven... Ik ben heel blij dat ik jullie ondertussen kan melden dat Harry er veel beter aan toe is, zijn herstel vind ik zelf opmerkelijk. Harry kan nu eventjes op zijn achterpoten blijven staan, hij probeert ook te lopen als een normaal konijn al gaat dat nog niet zo goed. Het feit dat hij er terug kan op staan vind ik al een zeer goed teken! Ik hoop natuurlijk dat het terug volledig in orde komt met dat klein manneke.

Hier zie je hoe Harry dapper op zijn achterpootjes staat.

Ik vermoed dat het over enkele weken nog een stuk beter zal gaan met Harry, hij word trouwens ook nog zeker 3 maanden voor zijn E.cuniculi behandeld. Ik probeer ook elke dag wat fysio oefeningen te doen, waarbij ik er voor zorg dat de spiermassa wat intact blijft. Verder eet hij als een veelvraat, hij is verzot op beaphar care +, zijn groentjes en kruiden en hij krijgt ook elke dag wat snoep. Ik hou jullie zeker op de hoogte!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.