Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 26 maart 2015

GOED TERECHT: Lance & Tequila

Het is altijd leuk om te horen hoe het gaat met onze geadopteerde konijntjes. We kregen ook een update binnen van Lance en Tequila, die nog niet zo lang geleden hun thuis hebben gevonden...

Deze berichtjes kregen we binnen:
Gisteren hebben Lance en Tequila hier snel hun draai gevonden. zoals verwacht verkende Tequila onmiddellijk het hele terrein, overal op en af en in en uit. en Lance bleef op één vierkante meter gras eten :) we hebben hem dan eens in hun kot gezet en dan werd hij wakker. Ik hoop dat de castratie goed gelukt is, want de rest van de dag hebben ze alleen maar achter elkaar gehold en het terrein in alle mogelijke standjes ingezegend :). Deze morgen zaten ze op het gemak te eten van hun droogvoer, en hadden ze al een aanzet tot een tunnel gegraven. Alle buurtkatten zijn ook al eens komen kijken, en Tequila vliegt er direct op af. ze heeft ze altijd onmiddellijk in de gaten en gaat direct op verkenning uit. Eens ze weg zijn, checkt ze bij Lance of alles nog in orde is.

Ze hebben hier intussen al holen gegraven en zelf weer dichtgemaakt. ze rennen rond, en zijn nog altijd in volle verkenningsfase. en ze zijn nog steeds heel erg verliefd op elkaar.


Toch nog even proberen te rijden...

Lekker smullen

Toch niet te ver van elkaar zijn ;)
En kijk naar die toch van Lance!

Even snoetje wassen voor de foto

Toch leuk, zo'n koppel konijnen die veel ruimte krijgen!

En dit is dus de ganse ruimte die ze tot hun beschikking hebben!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.