Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 3 maart 2015

GOED TERECHT: Oliver en Wonka

We hebben wat achterstand met het verwerken van de goed terecht berichtjes, maar het is gewoon druk geweest met o.a. de konijntjes uit het tuincentrum, de aankoop en verkoop van ons huis en zo meer... 
We kregen deze leuke nieuwjaarsgroetjes binnen van Oliver en Wonka.  Ze woonden eerst in een buitenren met de kippen, maar zijn met het mindere weer naar binnen verhuisd.
Een gepersonaliseerd hok, wat een luxe!

Met het nieuwe jaar, ook een berichtje van ons. We wonen al enige tijd in ons binnenverblijf. Het is leuk en we zien de baasjes meer. We missen wel onze vriendinnen kiekie en koko, want die bleven wel buiten. We sliepen met de mevrouwen kip buiten in hetzelfde hok, want we vonden dat gezelliger dan elk in zijn hok. We graafden samen in de zandbak tunnels, die kiekie dan weer gebruikte om in te rollebollen om haar pluimen proper te krijgen (het zijn wel beetje bizarre madammen hoor, die kippen). En je kan die kippebeesten heerlijk doen schrikken door plots te springen naar hen.

Gezellig samen...

Zoals je ziet, gaan we ook netjes op ons toilet in ons nieuw hok. Zo blijft het proper. Op de foto zitten we samen boven. Wonka kan genieten van een beetje komkommer en appel, maar voor mij hoeft al dat vers spul niet. Ik eet liefst mijn korrels en veeeeeel hooi. We drinken ook veel water, naar het schijnt is dat goed voor ons figuur.

Wonka laat zich graag masseren door het bazinneke. Eerst was ik daar niet zo voor te vinden, maar ze kan wel zalig wrijven achter mijn oren en nek. Maar niet zeggen tegen haar, hè, want anders denkt ze dat ik een verwijfd konijn wordt in plaats van een stoere konijnevent.

Voila, dat was het zo een beetje.
De beste wensen voor een konijnefijn 2015!

Hun slaaphok

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.