Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 15 maart 2015

Mormeltje

Uma is in de opvang gekomen samen met het niet-gecastreerde mannetje Vernon, en al snel bleek ze dus zwanger te zijn, en beviel op zondag 22 februari van 6 kleintjes, maar er waren er 4 al heel snel gestorven.  Maar ze keek niet echt om naar de andere twee, dus besloot ik (Nathalia) maar in te grijpen...
Het kleintje dat nu nog overschiet van Uma haar nest, wordt met de hand gevoed. Dit vraagt heel veel werk, maar wordt liefde gedaan.
Hier een kleine evolutie van het kleintje, dat we liefkozend Mormeltje noemen.

Verdere updates zullen zeker nog volgen.
Enkele dagen oud.
Toen dronk Mormeltje nog liefst liggend op zijn rugje.

Maar op 2 weken dronk hij al echt als een groot konijntje.
Mormeltje heeft zelfs zijn eigen pagina op Facebook, met nog meer leuke foto's en filmpjes: https://www.facebook.com/mijnmormeltje?fref=ts

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.