Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 25 april 2014

Beestjes & Baasjes (deel 1)

We zijn nog wat aan het bekomen van het drukke paasweekend, met onze grote stand op Beestjes en Baasjes.  Eerst en vooral wil ik van harte alle vrijwilligers bedanken die meegeholpen hebben met de opbouw, afbraak en de verkoop.  Dus een dikke dankjewel aan Roos, Ineke, Manu, Els en Kelly voor de helpende handen!!! En néé, wij verdienen helemaal niets aan deze beurs, want alle centjes gaan integraal naar de konijnenopvang.  Hoogstens een paar dingen in natura (voer voor de eigen konijnen), maar dus nul komma nul euro in onze zakken, voor het geval dat er mensen zouden twijfelen.  Wij runnen deze opvang uit héél véél liefde voor de konijntjes en hoeven er niets aan te verdienen. De liefde en affectie die we terug krijgen van onze opvangers, is voor ons al meer dan genoeg!
Roos en Vicky

Roos, Manu en Ineke

Ineke, Vicky en Kelly

En dan is natuurlijk de vraag: was het de moeite om op zo'n grote beurs te staan.  Het antwoord is JA!!! Ondanks het feit dat we gans achteraan zaten, en sommige mensen zelfs zover niet geraakt zijn, waren we op zaterdag al ongeveer uit onze kosten voor het betalen van de stand.  De tombola draaide ontzettend goed, dankzij de milde giften van onze supersponsers!!! Op die manier konden we de mensen makkelijk overtuigen om een lotje te kopen, want ze kregen sowieso ook altijd wat in de plaats. De tombola heeft alle dagen ontzettend goed gedraaid, de verkoop was sterk afhankelijk van het publiek natuurlijk, maar sowieso was de zaterdag de beste dag van allemaal. Op zondag was het vooral een publiek van kijkers...
We gaan wel nog een keer moeten rekenen en tellen of we nu voldoende budget gaan hebben om de konijntjes standaard te gaan inenten, maar we hebben binnenkort nog een 3-tal evenementen (Exoknaag op 4 mei, Wereldadoptiedag op 1 juni en onze grote opendeur op 7 juni) dus we hopen dat de centjes dan ook weer zullen binnenstromen!

We gaan het verslagje van Beestjes en Baasjes in een paar berichtjes doen, want anders wordt het teveel in eens!  Het was voor mij (Vicky) een behoorlijk drukke periode, want ik landde pas vrijdagmiddag omstreeks 14u in Zaventem, en moest dan vliegensvlug in Gent geraken (niet evident met file natuurlijk) om de stand verder mee op te bouwen met Roos, en dan de rest op zaterdagmorgen!
We hadden een leuke promo-actie van Beaphar, Care+ zakjes van 250 gram voor slechts 2€, maar helaas had het niet zo'n succes.  We hebben nochtans ons best gedaan om alles zo goed mogelijk te promoten.  Wij vinden het persoonlijk een uitstekend voer, die we ook aan onze tandpatiëntjes voorschotelen.

Hoekje met Beaphar zakjes en snoep.  Het snoep mochten we niet meer verkopen, aangezien er ook een commerciële stand stond met snoep, dus hadden we toen meer plaats om de Beaphars verder aan te prijzen. De mensen konden ook ruiken aan de korreltjes, ik ben er een beetje verslaafd aan omdat het zo goed ruikt!

Dit is een zicht op de stand (36m² maar liefst!) en op maandag hebben we de boel een beetje omgebouwd, want de mensen passeerden aan het blauwe zeil, dus maakten we daar de stand open en plaatsten er onze informatietafel met foldertjes.

Het gedeelte met de konijnenspulletjes, zoals snoepjes en gedroogde groenten.

Roos aan de tombolatafel!  
Met héél véél dank ook aan onze supersponsers: Supreme Petfoods, Beaphar, Ecover, MaxiZoo, Back2Nature, Hupple en zo meer!


Centraal zicht op de vele zakjes van Supreme Petfoods waar de mensen uit konden kiezen.  
En we waren redelijk flexibel in het uitdelen van de prijsjes, als ze een kattenpakket hadden bijvoorbeeld, maar ze hadden een konijn, stopten we hen een konijnenpakket dan toe!

Tegen de zondag was het pallet van Beaphar (met hondenkoekjes en knaagdiersnoepjes) al goed geminderd, en gebruikten we het ook om de zakjes van Supreme Petfoods op te plaatsen.

Op de tafel met foldertjes hadden we ook één van onze spaarpotjes staan, maar ook potjes met diverse soorten voer.  Op de voorgrond het voer waar wij ook meer dan 100% achterstaan, namelijk Care+ van Beaphar, Science Selective van Supreme Petfoods en Terra van Vadigran. De andere potjes zijn gewone biks of slechte mengvoeders, met telkens ook de uitleg erbij waarom het voer goed of slecht is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.