Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 12 januari 2014

Petsotic Expo in september

Het is misschien nog veraf, maar toch al even hier vermelden, zodat je het in je agenda kan noteren! Het Vrolijke Konijnenhol zal ook aanwezig zijn op deze diervriendelijke expo die zal doorgaan in het weekend van 6 en 7 september en dat in de Xpo Hallen van Kortrijk.
Vorig jaar was het nog eerder een kleinschalige dierenbeurs in Dadizele, maar voor dit jaar pakken ze het groots aan, met een oppervlakte van maar liefst 7500m² dierenplezier!

Het is volledig gericht op dieren. Bedrijven, verantwoorde fokkers, stichtingen, asielen, verenigingen, particulieren, etc. zullen hier hun producten en diensten voorstellen, of hun dieren showen. De perfecte gelegenheid om met vrienden of het hele gezin een weekendje te genieten van al dat dierlijk schoon. Bij heel wat organisaties zal het namelijk mogelijk zijn om diersoorten, zoals slangen, spinnen, knaagdieren, etc, te hanteren. Maar ook zullen er het hele weekend door keuringen, shows en demonstraties doorgaan. Denk maar aan roofvogelshows, demo's met blindegeleidehonden, keuring van minipaardjes, etc

En uiteraard hopen we op héél véél volk, die ook graag wat wil komen kopen op onze stand, helemaal ten voordele van de konijntjes!

Meer info vind je op de facebookpagina: https://www.facebook.com/petsotic


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.