Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 29 januari 2014

Duimen voor Jefke

Duimen jullie mee voor Jefke? 
We hebben hem gisteren naar de dierenarts gebracht, waar hij vandaag zal geopereerd worden aan zijn tandjes...  We hopen dat de operatie goed zal verlopen, en dat hij voor eens en voor altijd verlost zal zijn van zijn tandprobleem.
Jefke is met een serieus tandprobleem bij ons binnengebracht, nadat hij gedumpt werd.  Gelukkig is hij nu in goede handen, en gaan we hem zo goed mogelijk laten behandelen en verzorgen.
En we zijn ontzettend blij dat we ondertussen al 161.5€ hebben ingezameld om deze operatie te financieren. We weten nog niet precies hoeveel dit zal kosten, maar alle bijdragen zijn ontzettend welkom en we zijn ontzettend dankbaar aan alle mensen die ons ondertussen hebben gesponserd voor Jefke!!!!

Meer info is ook in dit berichtje te vinden:
http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/2014/01/centjes-voor-jefke.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.