Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 25 februari 2018

Wist je dat...

.. we met onze 3 vestigingen samen en de gastgezinnen ruim 200 konijnen onder onze hoede hebben voor het ogenblik???
En dat voor een kleine opvang eigenlijk... We worden letterlijk overspoeld door de aanvragen om konijnen af te staan, en helaas maar héél weinig mails om konijnen te adopteren.  We hopen dat het tij snel zal keren, want de situatie wordt voor iedereen hoe langer hoe onhoudbaar, want we hebben allemaal ook nog een job buiten de opvang... Alle hokken zitten overvol, we proberen ook nog te improviseren met hokken, maar het is niet meer te doen eigenlijk..

Daarom deze noodkreet: WIE WIL LEUKE KONIJNTJES ADOPTEREN????
We hebben jonge en oudere konijnen, gecastreerde rammen en voedsters, groot en klein formaat, langharig en kortharig, kortom, voor elk wat wils!!!
Niet alle konijnen staan op onze blog, aarzel niet om ons te contacteren bij vragen of interesse in bepaalde konijnen! We hebben simpelweg de tijd niet om ons met de adoptiepagina's bezig te houden omdat de konijnen al onze tijd nodig hebben.

KONIJNTJES TER ADOPTIE BIJ VICKY IN OOSTKAMP (HVK West):

KONIJNTJES TER ADOPTIE BIJ KATJA IN HOREBEKE (HVK Oost):

KONIJNTJES TER ADOPTIE BIJ WENDY IN TEMSE (HVK Noord):
https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie-hvk-noord.html

GRAAG DIT BERICHT OOK DELEN, ZODAT WE MEER MENSEN KUNNEN BEREIKEN!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.