Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 11 februari 2018

Contacteer ons voor adoptie (op de juiste manier)

Ik merk vaak dat mensen niet goed lezen wat er op de blog staat.  Elk van onze vestigingen/gastgezinnen waar adopties doorgaan werken apart van elkaar, en daarom is het altijd beter om rechtstreeks contact op te nemen met de verantwoordelijke persoon! Op die manier hoef ik ook minder mijn tijd te steken in het beantwoorden van berichtjes die eigenlijk voor iemand anders bedoeld zijn...

Daarom hier alles nog even op een rijtje!

VICKY (OOSTKAMP)
Als oprichter en bezieler van Het Vrolijke Konijnenhol ben ik verantwoordelijk voor de berichtjes op de Facebookpagina, de blogberichten en uiteraard het runnen van HVK West te Oostkamp.  Alle berichtjes voor adopties in Oostkamp kunnen naar ons algemene adres verstuurd worden.
Ter adoptie in Oostkamp bij HVK West: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie.html

KATJA (HOREBEKE)
Katja is de beheerder van HVK Oost, onze tweede hoofdzetel in Horebeke.  Zij is dus verantwoordelijk voor alle konijntjes die daar verblijven, en de bijbehorende adopties. Zij heeft geen toegang tot de Facebookberichtjes, en is dus enkel op onderstaand mailadres bereikbaar.
Ter adoptie in Horebeke bij HVK Oost: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie-hvk-oost.html

WENDY (TEMSE)
Sinds kort kunnen er bij ons gastgezin in Temse ook adopties doorgaan.  Het was de bedoeling dat de konijnen die zij opvang vanuit regio Antwerpen bij mij of Katja terecht zouden komen, maar in de praktijk lukte dat niet, omdat we dus telkens vol zitten...  Dus is Wendy in de leer gegaan bij Katja om ook adopties en koppelingen te kunnen uitvoeren.  De aantallen zijn kleinschalig bij haar, maar op die manier willen we toch inspelen op de vraag om ook bij haar konijnen te laten vertrekken.
Ter adoptie in Temse bij HVK Noord: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/konijnen-ter-adoptie-hvk-noord.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.