Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 25 oktober 2017

Sneak Peak van de Vrolijke Konijnenkalender

We zijn blij dat we dankzij Music for Life - De Warmste Week mensen bereid gevonden hebben die vanalles voor ons willen organiseren!
Annelien contacteerde ons omdat ze graag voor ons een kalender wil maken om te verkopen t.v.v. de konijntjes. Wij hadden ook al langer dat idee, maar het ontbrak ons telkens aan tijd om ons daarmee bezig te houden, dus waren we zeker gewonnen voor het concept!
Afgelopen zaterdag hebben we de ganse middag decors gemaakt met de nodige attributen, zorgvuldig konijntjes geselecteerd om te poseren, en sommigen ontpopten zich tot echte fotomodellen!!!
We willen jullie alvast even een sneak-peak tonen van wat je mag verwachten, en hopelijk kunnen we binnenkort héél véél mooie kalenders voor 2018 verkopen met onze konijntjes in de hoofdrol!
Vanaf dat ze klaar zijn, zullen we hier uiteraard ook reclame voor maken en kunnen ze besteld worden!
Meer info vind je ook op de Facebookpagina van de kalender: https://www.facebook.com/devrolijkekonijnenkalender/
Clarisse was een echt model, die telkens mooi bleef zitten in verschillende poses

Druk bezig met de fotoshoot

Ook halfwildje Tonka vond model zijn best aangenaam!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.