Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 21 oktober 2017

Kennen jullie Khari nog?

Khari is een gedumpt konijn dat we gevonden hebben op 3 juni 2017 op de parking van een natuurgebied.  Helaas was ze er ontzettend erg aan toe qua oormijt/schurft.  Gelukkig knapte ze na enkele dagen heel goed op, en genezen haar oortjes en hoofdje mooi, want de mijt zat echt overal... 
Meer over Khari en haar foto's in onze blogberichten:

Na een paar dagen zag ze er al stukken beter uit!

En het goede nieuws is: Khari is supergoed opgeknapt van haar oormijt, en is ondertussen ook onlangs geadopteerd en we zijn superblij voor haar dat de toekomst er weer rooskleurig uitziet!!! We hebben dan ook nog even een uitgebreide fotosessie proberen te houden om te tonen hoe mooi ze er nu uitziet, in tegenstelling tot ruim 4 maand geleden toen het enkel een hoopje ellende was...VEEL SUCCES KHARI!!!
Het ga je goed in je nieuwe thuisje!!!

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.