Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 24 april 2017

Happy konijn

We zijn ontzettend blij dat dankzij een mediacampagne in Nederland, dat ook eindelijk in België er meer aandacht besteed wordt aan het welzijn van het konijn.
Naar aanleiding van deze campagne, zijn ook in België heel wat filmpjes en krantenartikels gepubliceerd, met als belangrijkste tip:
Daar staan wij als opvang uiteraard HELEMAAL achter, en leuk is ook dat we de afgelopen dagen toch extra mails hebben binnen gekregen van mensen die op zoek zijn naar een geschikte partner voor hun konijntje.  Enige minpuntje nu: ze willen eerst dat je een konijntje koopt in de winkel, en er dan een partner voor zoekt in de opvang... Het zou natuurlijk beter zijn om géén dieren meer aan te bieden in de winkels, en iedereen door te verwijzen naar een opvang. Positief is wel dat mensen nu eindelijk ook weten dat er konijnenopvangen bestaan...
Dus laat ons hopen dat we EINDELIJK een beetje op de goede weg zijn om het welzijn van de konijntjes te verbeteren!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.