Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 5 januari 2020

RIP Feanora

Helaas vonden we gisteren tijdens de voederronde Feanora dood in de grote konijnenren...

FEANORA (ID 16107) 
binnengekomen 21/6/2016
voedster - leeftijd onbekend - middelmatig formaat
Feanora is één van de vele vondelingen die in 2016 de weg naar de opvang vonden.  Ik moest in de buurt zijn van een gekende dumpplaats, en ik had eerst geen zin om nog langs te rijden.  Uiteindelijk toch wel gedaan, en daar zat ze dan langs de kant van de weg... Met de vangkooi niet veel moeite moeten doen om haar te pakken, en al snel werd haar tandprobleem duidelijk, de vermoedelijke reden van het dumpen...
Haar snijtanden werden verwijderd op 15 juli 2016 en op 2 september 2016 werd ze geopereerd omwille van een abces aan haar tanden, maar dat was snel genezen. Op 27 maart 2017 werd haar laatste snijtand die terug gegroeid was, uitgehaald.
Ze woonde samen met Peyton in één van de hokken, maar het deurtje was niet goed gesloten en 's anderendaags liep ze rond tussen de buitengroep zonder problemen. En omdat ze toch al ruim een jaar in de opvang zat, mocht ze hier blijven wonen.  Ze kon het goed vinden in de buitengroep van zo'n 10 à 15 konijnen.
Lekker aan het smullen na haar tandoperatie in 2016

Foto van maart 2019, gezellig met de vriendjes samen in de mand!

Eén van de laatste foto's van haar deze zomer, in de ververste slaapbak.

Slaap zacht lieve meid, ik hoop dat je hier nog drie en een half jaar gelukkig bent geweest nadat je als een hoopje ellende werd gedumpt door je vorige eigenaars...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.