Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 12 januari 2020

De Warmste Week

Ook in 2019 was Het Vrolijke Konijnenhol één van de vele goede doelen voor De Warmste Week. Een totaal bedrag weten we pas later dit jaar, maar er waren alvast weer een aantal acties!
Zelf organiseerden we een surprisedoosverkoop. We maakten 20 dozen die we verkochten aan 20€ per stuk, dus dit leverde 400€ op.
Ik kreeg ook plots heel wat meldingen binnen dat er een liedje werd aangevraagd, waarvan de opbrengst ook naar ons komt.  Wel leuk om te horen, en blijkbaar zou de presentatrice gezegd hebben:"Van dit berichtje word ik ook vrolijk." Leuk toch om te horen!!!

En de volgende foto's kregen we binnen van de mama van Nina uit Zwevezele.  Zij liep voor ons de Warmathon in Kortrijk en gebruikte hiervoor ook ons logo.  We zijn heel fier dat Nina op die manier onze opvang heeft gepromoot!


En tot slot nog de snoepverkoop van Nathalie uit Oostende, daar heb ik geen foto van, maar dat leverde wel 150€ op.  Dus we zijn nu al zeker van een kleine 500€, maar hopelijk met alle andere overkoepelende actie, mogen we op een mooi eindbedrag hopen.  Deze centjes zijn broodnodig om onze werking dit jaar te kunnen verderzetten.
Alvast een dikke dankjewel voor iedereen die op deze manier een steentje heeft bijgedragen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.