Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

vrijdag 10 augustus 2018

Vierdaagse van de IJzer: sponsors gezocht!

Over een 11-tal dagen is het zover, dan zal ik (Vicky) voor het eerst meedoen aan de Vierdaagse van de IJzer, en dat van dinsdag 21 augustus tot en met vrijdag 24 augustus.  Elke dag is het de bedoeling dat ik de 24 km wandel, dus een kleine 100 km op 4 dagen.  Zeker en vast een ganse uitdaging, maar de vorige uitdaging is ook gelukt! Helaas door het warme weer van de laatste weken niet echt kunnen trainen, maar soit.
Sinds begin mei had ik de uitdaging aangegaan om 10.000 stappen per dag te zetten (via een nationale challenge), en ben dus ook meer gaan fietsen en wandelen, en met een vriendin had ik afgesproken om de Nacht van Vlaanderen in Torhout te wandelen.  De 21 km was te makkelijk, en de 100 km was te hoog gegrepen, maar de 42 km (eigenlijk 43.8 km) was een haalbaarder uitdaging, en met elk weekend te trainen en wandelingen te maken van +20 km lukte dat zonder problemen, hoewel de laatste kilometers er te veel aan waren...  Door de drukte was het er toen niet van gekomen om het om te vormen tot een sponsoractie voor Het Vrolijke Konijnenhol, maar dat willen we dus nu met de Vierdaagse zeker wel doen!
Ook tijdens het wandelen kom ik konijnen tegen...

Foto net voor de aankomst van de marathonwandeling, na een nachtje (letterlijk) stappen dus

Je kan me dus sponsoren voor 2.40€ (zijnde 10 cent per gewandelde kilometer) per dag, of dus de 4 dagen voor 9.60€.  Alle centjes gaan uiteraard integraal naar de konijntjes!
Overschrijven van 2.40€ (of een veelvoud dus) kan op rekening BE89 9730 8729 5485 (IBAN ARSPBE22) op naam van Het Vrolijke Konijnenhol VZW met als vermelding "Sponsoring Vicky Vierdaagse van de IJzer".  Eind augustus maken we dan ook het totale bedrag van de sponsoring bekend, en hopen we dat dit een mooi bedragje mag zijn voor de konijnen.  En bovendien zullen ook 3 leuke prijzen verloot worden onder de (hopelijk vele) sponsors.  Alvast bedankt voor jullie steun in naam van de konijntjes!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.