Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 15 augustus 2018

Music for Life 2018

Ook in 2018 is Het Vrolijke Konijnenhol één van de vele goede doelen tijdens de Warmste Week / Music for Life!  Dus je kan al beginnen nadenken over een eventuele actie voor ons, vb snoep- en/of koekenverkoop, rommelmarkt, sponsertocht, en zo veel meer!
Dat betekent dus dat jullie allerlei activiteiten kunnen organiseren t.v.v. onze konijnenopvang, het geld dan doorstorten naar de Koning Boudewijnstichting en dan wordt het geld in januari aan ons overgemaakt.
We hopen op heel wat leuke acties, zodat we ook 2019 hopelijk met een mooie financiële meevaller kunnen aanvatten!  Want meer dan ooit is gebleken dat een opvang zoals de onze broodnodig is, maar we hebben uiteraard ook centjes nodig om onze steeds hoger wordende kosten te blijven dekken...
Meer informatie en je actie registreren kan via https://dewarmsteweek.stubru.be/
Mocht je promomateriaal nodig hebben, aarzel niet om ons te contacteren voor een combinatie van ons logo met dat van Music for Life...
Leerkrachten kunnen ook een koekenbak organiseren met hun leerlingen t.v.v. Music for Life en onze opvang als goede doel kiezen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.