MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

zondag 7 januari 2018

Bedankt voor jullie bestellingen via Bol!

We zijn ontzettend blij dat we gisteren dit in de mail van Bol mochten lezen:
Zo te zien hebben jullie massaal jullie kerstcadeau's gekocht via onze link!  Daar zijn we ontzettend blij voor, want elke cent kan hier het verschil maken voor de konijntjes.  
Dus ben je van plan om een bestelling te plaatsen via Bol.com??? Surf dan eerst even naar onze site, aan de rechterkant kun je op het logo van Bol klikken (of hieronder), en dan wordt automatisch geregistreerd dat je via onze site komt, en worden de procentjes van je bestelling (tussen de 3 en 5%) aan onze account toegevoegd! De konijntjes zijn je hier alvast dankbaar voor.  Het maakt niet uit wat je koopt, alle bestellingen zorgen voor een extraatje voor onze opvang, maar dus enkel als je via onze site Bol bezoekt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.