MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

HOE ONS TE CONTACTEREN???

HOE ONS TE CONTACTEREN???
Gelieve ons NIET telefonisch te contacteren, klik op de link om te zien waarom!!!

zondag 7 januari 2018

Kerstsluiting HVK West

HVK West te Oostkamp sluit tijdens de kerstperiode zijn deuren, en dit van donderdag 21 december 2017 tot en met 8 januari 2018. Daarom worden er in de komende weken ook geen konijnen meer aangenomen, enkel nog adopties kunnen tot en met 20 december plaatsvinden.
We sluiten ten eerste omdat we niet willen dat mensen konijnen cadeau gaan doen aan kinderen en in die periode impulsaankopen gaan doen bij ons, en ten tweede omdat onze medewerkers op die manier ook ten volle kunnen genieten van de feestdagen met familie en vrienden.
Dat wil zeggen dat we in die periode ook beperkt bereikbaar zijn per e-mail, en dat er geen adopties of afstand van konijnen zullen plaatsvinden in Oostkamp.
Tijdens onze kerstsluiting zullen er ook geen dagelijkse berichtjes worden gepost.  Vanaf 9 januari zul je wel weer (bijna) elke dag wat leuks voorgeschoteld krijgen!!!
HVK Oost te Horebeke blijft wel operationeel tijdens die periode.
Voor dringende gevallen kun je ook Katja contacteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.