Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 15 januari 2018

Bedankt Maxizoo Waregem!

Net voor onze kerstsluiting mochten we al een mooie donatie ophalen bij Maxizoo Waregem, en ook vorige week mochten we langsgaan om dingen op te halen.
Blijkbaar stoppen ze met het verkopen van konijnen en knaagdieren, en dat initiatief kunnen we uiteraard alleen maar toejuichen!  Want de vele verkoop van veel te jonge konijnen in dierenwinkels is één van de oorzaken dat konijnenopvangen als de onze heel veel werk hebben.
Maar ze hadden nog voeding en allerlei spulletjes voor in de hokken op overschot, dus waren wij weer de gelukkige om de donatie te ontvangen!
En afgelopen zaterdag was er bijeenkomst bij Katja, om het materiaal te verdelen over de 3 plaatsen waar de meeste konijnen gehuisvest zijn!
3 zakken junior voeding en 1 zak caviavoer!

Drinkflessen, eetbakjes, poetsmateriaal, ...

Dus Mieke van Maxizoo WaregemEEN DIKKE DANKJEWEL IN NAAM VAN DE KONIJNTJES!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.