Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 17 juli 2017

Geen dagelijkse berichtjes

Normaal gezien wordt er op onze blog elke dag een berichtje geplaatst, over het reilen en zeilen in de opvang, over huisvesting, voeding, informatie, medische zaken, blijvertjes, goed terecht en zo meer.  Het overgrote deel van de berichtjes wordt door mij (Vicky) voorzien. Helaas is onze lijst met ingeplande berichtjes aan zijn einde gekomen (normaal gezien heb ik er zo altijd een stuk of 10-20 in reserve staan...), en hebben we voorlopig door de drukte hier niet echt de tijd om elke dag iets te voorzien. 
Daarom gaan we ook even geen werk meer kunnen steken hierin.  Er zijn nog zoveel dingen waar we jullie over willen vertellen, maar een groot deel van mijn tijd gaat nu naar het verzorgen van de konijntjes en hun hokken kuisen, en ik probeer ook af en toe wat tijd voor mezelf uit te trekken, zodat ik er niet onderdoor ga... En geloof me, het is meer dan nodig om even wat gas terug te nemen, want ben ook de laatste tijd mezelf aan het voorbijlopen, en dat kan niet de bedoeling zijn.
Maar aangezien ook veel van onze volgers op vakantie zijn, gaan ze het ons wel niet kwalijk nemen dat er dus nu tijdelijk geen dagelijkse berichtjes meer zullen zijn.  Als we een gaatje vinden, proberen we jullie zeker op de hoogte te houden van de dagdagelijkse dingen in de opvang en de donaties.
Bedankt alvast voor het begrip, en geniet van jullie vakantie en van jullie konijntjes!!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.