Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 27 juli 2017

Definitieve stop van opvang van cavia's en hamsters

We hadden het al eerder aangekondigd, maar we willen het even ook officieel maken langs deze weg.
Vanaf vandaag zijn er bij Het Vrolijke Konijnenhol niet langer cavia's en hamsters ter adoptie, en zijn de desbetreffende pagina's ook verwijderd van de blog.
We danken Wendy, omdat ze sinds half 2015 zich inzette om ook cavia's op te vangen en te herplaatsen. Door het werk en het gezin wordt de combinatie met opvangen te moeilijk, en we begrijpen zeker haar beslissing.
Uiteraard ook bedankt Julie om sinds een jaartje je te ontfermen over de hamsters die een nieuw thuisje zochten.
Heb je toch interesse om deze kleinere huisdieren te adopteren, dan verwijzen we jullie graag door naar andere opvangen voor de kleine knagers: http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/2013/03/collega-opvangen-in-belgie.html
We merken dat er voor de kleinere dieren wel voldoende initiatieven voor opvang zijn, maar helaas zijn de konijnenopvangen in België op één hand te tellen, met alle gevolgen vandien...
Daarom blijven we ons focussen op waar we op 1 april 2013 mee begonnen zijn: het opvangen van ongewenste, verwaarloosde en gevonden konijnen en deze te herplaatsen. We hebben wel beslist het vernieuwde logo dat we in 2016 lieten maken, gaan behouden, omdat we misschien wel een keer sporadisch een ander diertje zullen binnen krijgen...
Vicky en Katja zijn hier de grote motoren die de opvang laten draaien, maar zonder onze gastgezinnen zou die motor ook niet echt draaien!
Dus bij deze: een grote dankjewel aan al onze vrijwilligers die zich voor de konijntjes inzetten, en uiteraard ook aan al onze sympathisanten die ons op gelijk welke manier steunen.
De nood voor het opvangen van konijnen is héél groot, en we doen ons best waar we kunnen, maar we hebben uiteraard ook ons gezin en andere hobby's, wat het niet altijd makkelijk maakt om dag in dag uit de moed te vinden om met de konijntjes bezig te zijn...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.