Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 1 februari 2016

Februari = adoptiemaand!


Februari... De maand van de liefde zoals men ook soms zegt, met halverwege de maand Valentijn... In de opvangen in Groot-Brittanië en Amerika staat februari gelijk met de adoptiemaand, en zetten ze hun konijnen extra in de kijker!  Daarom hopen we dat februari ook voor ons (in feite vooral voor onze konijntjes) een supermaand wordt, en dat we véél konijntjes kunnen herplaatsen. We hebben ondertussen al een paar reservaties, maar het mogen er nog véél meer zijn.
Helaas krijgen we ook veel te vaak mailtjes binnen om konijntjes af te staan in plaats van te adopteren. En we kunnen pas deze wachtlijstkonijntjes helpen, als er meer konijntjes geadopteerd worden.
Aarzel niet om ons te contacteren als je interesse hebt in onze konijntjes.  De beschikbare konijntjes staan op onze pagina's:
TER ADOPTIE (reeds in de opvang aanwezig): http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/ter-adoptie_23.html
WACHTLIJST (nog bij hun huidige eigenaars): http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/wachtlijst.html

Hopelijk tot binnenkort, want voor elk konijntje dat geadopteerd wordt, red je er in feite 2 !!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.