Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 6 februari 2016

Update Harry

Ondertussen is het al lang geleden dat ik nog iets gepost heb van Harry. Ik kan jullie met plezier zeggen dat Harry nu al een hele periode stabiel is! Voorlopig niet hervallen van E.C. en met de oogjes gaat ook alles beter.

Harry is de laatste tijd ook opengebloeid. Harry gromde vroeger vaak, en was boos als ik eten in het hok legde. Hij vond zijn dagelijkse oogdruppeltjes ook niet erg leuk (nog steeds niet). Nu is Harry erg nieuwsgierig als ik buitenkom. Ik kan hem zelfs strelen! Hij is niet meer boos als ik het eten in zijn hokje leg, maar is eerder enthousiast! Ook lukt het steeds beter om zijn oogdruppeltjes te geven. Zijn vrouwtje Lily doet het ook trouwens erg goed. In het begin was dit eerder een schuwe dame, maar ondertussen is ook zij opengebloeid! En ja... Ze passen zo goed bij elkaar, vind je niet?

Love is in the air...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.