Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 29 september 2015

Nieuwe sponser: MEDPETS

Vanaf nu hebben we weer een nieuwe website waar je via onze link kan bestellen, zodat wij ook financieel gesteund worden.  Na Bol.com en Zooplus hebben we nu ook een samenwerking met Medpets.  We krijgen maar liefst 10% op de aankopen uitbetaald, met een maximum van 25€ per keer.  We hopen dat we ook op deze manier weer extra centjes kunnen gaan inzamelen om onze opvang draaiende te houden. Dus de volgende keer dat je geneesmiddelen, voer of voedingssupplementen nodig hebt voor konijn (of andere dieren), bedankt om dat via onze link te doen!!!
En wat meer is: als je de volgende code ingeeft voor zondag 4 oktober, krijg je maar liefst 5% korting op je bestelling: DIERENDAG15
Surf naar http://www.medpets.nl/1710/ om te bestellen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.