Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

dinsdag 29 september 2015

Druk weekend voor de boeg voor Werelddierendag!

Komende zondag 4 oktober is het Werelddierendag, en wij zijn met de konijnenopvang ook uitgenodigd om deel te nemen aan een aantal activiteiten in het kader van deze naamdag van Franciscus van Assissi, grote dierenvriend uiteraard!


Op zaterdag 3 oktober zijn we te vinden in Horta Wingene, Beernemsteenweg 16.  We brengen een paar konijnen mee met een verhaal, en we zijn er vooral om onze konijnenopvang te promoten. In de winkel zijn ook tal van voeders en lekkernijen voor konijnen (en andere dieren) te verkrijgen,, en er zijn ook tal van promo's.

En op zondagnamiddag staan we met onze verkoopstand op de dierenknuffeldag.  Normaal gezien brengen we naar dit evenement geen dieren mee, maar dat moeten we nog even bekijken.
Maar uiteraard hebben we weer onze traditionele spulletjes, zoals lekkere knabbels en verwenpotjes, speelgoed, konijn-gerelateerde spulletjes, wenskaarten en zo meer, en uiteraard kun je ons ook weer steunen met de Altijd Prijs Tombola!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.