Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 18 februari 2015

De eerste pensionners van het jaar!

De eerste logees van het jaar zijn ondertussen ook weer terug naar hun baasjes! Vorige week dinsdag arriveerden hier 2 rammetjes (apart) en een leuke vogel.  Ze vonden niemand om voor het diertje te zorgen, dus zei ik dat de vogel ook wel mocht meekomen.  Een diertje meer of minder, daar zal het niet op aankomen...

Deze lieve bruine hangoor is wel een specialleke, want wil constant aandacht, en het is dan ook duidelijk dat meneer niet gecasteerd is... Bovendien doet hij niets lievers dan met zijn eetpot te gooien, vooral zo rond voedertijd.  Alsof ik zou vergeten om wat in zijn potje te doen!

Het andere rammetje is een dwergje, en heeft me de eerste dag ook gebeten toen ik zijn eetbakje wou opvullen, maar gelukkig bleef het bij die ene keer.  Hij is niet gewoon om groentjes te eten, maar hier smult hij toch ook van de peterselie die hij kreeg...

En dit was de vogel die we op logement hadden, lief maar luidruchtig diertje.  Nu, al bij al viel dat wel mee, maar was toch even aanpassen als je dat "lawaai" niet gewoon bent.  Hij speelde ook graag, en de laatste dagen had ik door dat hij ook graag geknuffeld werd in zijn kooitje, dus dat deed ik dan ook maar!

We hebben ondertussen ook al wat aanvragen binnen voor de zomerperiode.
Aarzel niet te lang om je pensionaanvraag in te dienen, zodat we snel alles kunnen inplannen en zien wie van onze gastgezinnen plaats heeft om de konijnen op te vangen.  Maar vol = vol en dan kunnen we helaas geen extra konijnen meer huisvesten...
Tegen de zomer zitten we ook op onze nieuwe locatie, en zullen er extra buitenhokken voorzien worden voor de logees, maar we kunnen ook geen ruimte bijtoveren, dus wacht niet te lang om de data voor de vakantie vast te leggen in ons pension.

Meer info over onze pensiondienst kun je lezen op http://vrolijkekonijnenhol.blogspot.be/p/het-vrolijke-konijnenhol-pension.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.