Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

maandag 1 december 2014

Statistieken voor de maand NOVEMBER


Deze keer is het niet meer Veerle die de maandelijkse statistiekjes doet.  Door haar zwangerschap heeft ze besloten haar vrijwilligerswerk voor onze opvang stop te zetten, en we willen haar dan ook van harte bedanken voor het bijhouden van de gegevens van de konijntjes en het opvangen van de konijntjes wanneer de nood hier het hoogst was!
Vanaf december zal Anke dat werk overnemen, naast het bijhouden van de advertenties op de zoekertjessites.
Maar voor de overgang doe ik het maar even!

Deze maand was weer een superdrukke maand, met heel veel konijntjes die zijn binnen gekomen en ook weer vertrokken zijn naar een nieuwe thuis.  Vooral op het einde hebben we veel konijntjes binnengekregen, vooral vrouwtjes, en dat was nodig ook, want we hadden bijna alleen maar rammen in de aanbieding... Ondertussen zitten we weer ruim boven de 150 konijntjes die dit jaar al binnengekomen zijn...
Gelukkig hebben we met Nathalia er ook een nieuw gastgezin bij, wat dus betekent dat we weer extra konijntjes kunnen opvangen.

NOVEMBER
Binnengekomen: 18 konijnen
Geplaatst: 10 konijnen
Blijvers: 0
Geboortes: 0
Overlijdens: 0
               
Weer grote getallen, maar we zijn blij dat we al zoveel konijntjes een nieuwe thuis hebben kunnen geven, want moesten wij er niet zijn, waar zouden deze lieverds dan allemaal belanden???

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.