Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 11 december 2014

RIP Jefke

Helaas kregen we gisteren het berichtje binnen dat Jefke overleden is...
De kleine gedumpte jongen kwam begin januari dit jaar binnen met een serieus tandprobleem.  Hij heeft lang in de opvang gewoond, maar vond uiteindelijk eind augustus zijn welverdiende thuis. Helaas heeft hij niet lang van zijn warme thuis mogen genieten...
Sommige konijnen stelen wel je hart, en Jefke was er ook zo ééntje.  Ondanks zijn verleden van dumpen en tandjes, bleef het een lieve en enthousiaste jongen.  Zoals jullie weten heb ik wel een zwak voor konijntjes met tandproblemen, maar uiteraard kunnen ze hier niet allemaal blijven wonen.
Bedankt Evelyn en Junia voor de goede zorgen!!!
Jefke, het ga je goed in de konijnenhemel, je zal zeker gemist worden!!!


Zo waren zijn tandjes bij aankomst...

Je kan gerust op onze blog ook verder op zoek gaan naar berichtjes over Jefke, over zijn tandjes, operatie en dergelijke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.