Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 19 oktober 2014

Ik ga op reis en ik neem mee...

Ik was nog wat foto's aan het sorteren om te bestellen, en kwam tot de ontdekking dat ik dit nog niet had getoond aan jullie.  Toen we half augustus in de buurt van Grenoble op reis waren, hadden we al een paar keer langs een grote Maxi Zoo gereden die net langs de autosnelweg lag. Maar toen Wim aan het lopen was in de bergen, besloot ik maar om langs te gaan en rond te neuzen.  Het was een véél grotere winkel dan we hier hadden, en er waren ook dieren te koop, waaronder konijntjes. Die waren gelukkig niet te goedkoop en zaten ook proper, net als de andere kleine zoogdieren en zelfs reptielen en vogels.
Ik struinde dus een beetje rond, aangezien ik mijn tijd moest doden, en besloot dan maar om even goed te shoppen voor de konijntjes.  Er waren ook dingen afgeprijsd omdat ze tegen de vervaldatum aanzaten, dus vloog dat bij mij in de kar.  Verder nog wat soorten hooi, Cuni Complete voor Lapino en een hooiruifje voor de binnenkonijnen.  Wel één klein probleempje: de auto was al goed volgeladen met ons kampeermateriaal, maar we hebben het er gelukkig nog kunnen bijkrijgen!
De buit

Kandra mocht als eerste de hooiruif uitproberen

En ook Flokje vindt het wel leuk!


King of the hay rack!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.