Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 8 maart 2014

Voorbereidingen voor de beurs

Donderdag zijn we met een deel van het team samengekomen om vanalles en nog wat in te pakken voor de beurzen die in het verschiet staan, onder andere Beestjes en Baasjes in Flanders Expo tijdens het paasweekend. Ik was ondertussen nog bezig met een paar besprekingen met een nieuwe sponser, maar daarover hoor je later wel meer!

Roos, Els en Kelly druk aan het inpakken!

Zakjes met 100 gram gedroogde groenten en fruit gaan we verkopen aan 4€, 
naast het reeds bestaande "assortiment" met zelfgedroogde dingen.

We hebben ook supermixen van 250 gram voor 10€

Slechts één soort van de knabbelsnoepjes voor konijntjes die we aanbieden!

En ook onze ALTIJD PRIJS-tombola begint stilaan vorm te krijgen!  We gingen eerst voor 100 lotjes, dan voor 100 lotjes per dag, maar we zijn echt overweldigd door het materiaal dat we krijgen van onze sponsers, en we kunnen zelfs 200 lotjes per dag aanbieden! We gaan voor een tombola volledig in het teken van dieren, en we hebben lekkers voor honden, konijnen en knaagdieren, voor katten zijn we nog op zoek en hebben hiervoor een aantal sponsers nog aangeschreven...
Dus als we alles verkopen, is dat maar liefst 1200€, en dat gaan we gebruiken om de konijntjes dan standaard in te enten tegen VHS/RHD en Myxomatose.  Hopelijk lukt het ons om dit bedrag in te zamelen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.