Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 26 maart 2014

nieuwe wachtlijsters!


Dag iedereen,

Onze hokjes zitten overvol....Deze week hebben we een paar dringende gevallen opgevangen, waardoor we eigenlijk alweer over onze capaciteit zitten. Daarom kunnen we voorlopig deze vier konijntjes niet opvangen, dus ze staan voorlopig op de wachtlijst. Het gaat om vier jonge rammetjes van 4 maanden oud. Allen zijn het kleine vlinders. Eentje wit/lichtbruin, eentje wit/donkerbruin en 2 zwart/wit. We hebben ze Eros, Felice, Gillio en Horatio gedoopt :-)
De dieren zitten momenteel nog bij hun vorige eigenaars, in Oostkamp, dus vlakbij onze hoofdvestiging. Dus mocht er interesse zijn, kan een adoptie heel snel geregeld worden.
Hou er wel rekening mee dat de konijntjes nog niet gecastreerd zijn, gezien hun jonge leeftijd.
We vertelden het reeds, we zitten alweer over onze capaciteit dus enkele adopties zouden nu wel erg welkom zijn.
Geef gerust een seintje via mail, of via onze facebookpagina!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.