Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zaterdag 15 maart 2014

GOED TERECHT: Booke

Dit is Booke...
Zij belandde spijtig genoeg voor de 2de keer in het asiel (met als reden: ze rijdt op andere konijntjes en vrouwtjes doen dat toch niet?), maar deze keer had ze het geluk opgemerkt te worden door medewerkster Els!
Els zocht al een tijdje een hangoortje om te koppelen aan Beatle Bunny. Dit werd zelfs vrij dringend, want Beatle Bunny was de laatste tijd erg eenzaam en at niet meer goed.
Beatle Bunny is er klaar voor! Hij wacht geduldig op zijn vrouwtje in de koppelren...
De nieuwe aanwinst kreeg onmiddellijk een andere naam, nl. Snoezenbol, en de garantie dat ze sowieso mocht blijven, geslaagde koppeling of niet.
Ondanks deze belofte duimde iedereen hier natuurlijk mee voor de 2 lieve konijntjes!

En blijkbaar was het liefde op het eerste gezicht! Beter kon het niet lopen, agressie kwam er niet aan te pas... wat kan je nog meer wensen!?
Even vastleggen wie de baas is...
Zo, dat is beslist...
Op dit moment zitten ze in een tijdelijk binnenhok, maar in april zullen zij samen kunnen verhuizen naar de kamerkennels van Els. 
Ondanks het verschil in grootte zal de kleine Snoezie toch de plak zwaaien :-)
Samen groentjes eten...
Samen luieren...

De liefde blijft duren, dus weer 2 gelukkige nijntjes extra op de wereld!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.