Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 10 november 2013

TER ADOPTIE: Hans en Grietje

Door omstandigheden kan een vriendin, die zich ontfermd heeft over 4 konijntjes, helaas niet langer voor deze diertjes zorgen.  Helaas zijn er in het leven soms dingen waardoor je deze keuzes moet maken, maar ze doet het met veel pijn in het hart.

Deze konijnen bevinden zich niet in onze opvang, maar kunnen in afwachting van een nieuwe thuis, nog bij haar in Turnhout blijven wonen.  Wij werken als tussenpersoon voor een eventuele adoptie.

Samen aan de knabbel

Hans en Grietje werden in mei via onze opvang geadopteerd.  Dit leuke koppeltje is nu zo'n 3 jaar oud, en het gaat om dwergkonijntjes.  Deze werden buiten gehuisvest, dus kunnen ook tijdens de komende winter zonder problemen buiten wonen.

Hans

Grietje

De andere twee konijntjes zijn twee zwarte hangoordames, die bij haar verbleven omdat de eigenaars tijdelijk voor het werk naar het buitenland moesten, maar hiervoor is een oplossing in de maak.  


Heb je interesse om Hans en Grietje te adopteren, aarzel dan niet om ons te contacteren.  We spreken dan verder af voor de adoptie-procedure.  De konijntjes kunnen opgehaald worden te TURNHOUT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.