Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

Het Vrolijke Konijnenhol VZW sluit eind 2023 de deuren

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 20 november 2013

SPONSER: Ecover

We zijn ontzettend blij dat we jullie een nieuwe sponser mogen voorstellen, namelijk ECOVER.  En dit is natuurlijk een heel andere categorie dan dierenvoer, maar toch zijn we ontzettend blij dat zij een steentje willen bijdragen aan ons project, want de hokjes moeten uiteraard ook netjes gepoetst worden!
Ecover is een merk van ecologische poetsproducten.  Al sinds 1980 zijn ze actief op de markt met duurzame en doeltreffende was- en reinigingsmiddelen op basis van plantaardige ingrediënten en mineralen die gezond zijn voor mens en natuur.
Voor hun jarenlange inzet op dit vlak, zijn ze sinds eind 2012 ook drager van het Leaping Bunny keurmerk. Wij zijn uiteraard ontzettend blij dat er hier ook een konijntje aan te pas komt, maar het logo wil zeggen dat Ecover absoluut geen grondstoffen gebruikt die op konijnen (of andere proefdieren) zijn uitgetest.  We kijken alvast uit naar de eerste levering van de allesreiniger, die uiteraard meteen gaat uitgetest worden op de diverse konijnenhokken! En dan horen jullie uiteraard wel weer hoe het allemaal gegaan is.

Voor meer info over Ecover en het Leaping Bunny keurmerk: http://www.gaia.be/nl/nieuws/inspanningen-van-ecover-voor-proefdiervrije-reinigingsproducten-beloond-met-leaping-bunny-keurmerk-

1 opmerking:

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.