MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

woensdag 1 maart 2017

Konijnenweetje!

"Hoeveel kost een konijn?" vragen veel mensen zich af... Als je kwalitatief voer en hooi en dergelijke wil voorzien, is een konijn echt niet goedkoop. Ook de medische verzorging kan serieus oplopen, zeker als het kampt met tandproblemen, schijnzwangerschappen en dergelijke meer.
Konijnen zijn prooidieren en laten pas heel vaak zien dat er iets scheelt met ze, en dan is dringende medische hulp altijd aangeraden!
Daarom raden we ook aan om hier terdege bewust van te zijn bij de aanschaf, want elk dier kost geld natuurlijk, zeker ook qua voeding en verzorging!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.