MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

donderdag 23 maart 2017

Een konijn is géén speelgoed!

We krijgen regelmatig de vraag om konijntjes te kopen voor de kinderen, als cadeautje voor verjaardag, Pasen, Sinterklaas, Kerst, noem maar op.  Maar onze ervaring leert helaas dat kinderen snel uitgekeken zijn op de dieren... Het hoeft je dan ook niet te verwonderen dat de gemiddelde leeftijd van konijnen die aan ons afgestaan worden, zowat 1 jaar oud is... En vaak horen we ook als argument om de konijnen af te staan:"De kinderen zijn te groot geworden voor konijnen.", of "De kinderen kijken er niet meer naar om."
Daarom is het belangrijk eerst goed na te denken voor je gelijk welk dier aanschaft voor een kind, want de eindverantwoordelijkheid ligt uiteindelijk bij de volwassenen, en sommige mensen lijken dat helaas te vergeten...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.