MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

maandag 20 maart 2017

Inzameling bij Tom&Co WilrijkNaar aanleiding van Eetkommen van het Hart waren we op uitnodiging van Dier in de Kou te gast bij Tom&Co Wilrijk, waar we ook in de zomer voedsel hadden ingezameld voor onze opvangdieren.  Vorige editie hadden we toch over 3 dagen een 100 kilo voer kunnen inzamelen, dus het loont altijd wel de moeite om hieraan te kunnen deelnemen.

Op zaterdag 18 februari hadden we behoorlijk veel succes, uiteraard omdat het ook een drukke zaterdag is, en konden we het volgende inzamelen:

53 kg voer
7 kg hooi
62.50€ aan cadeaubons (55 kg voer mee gekocht)
22€ cash
Alle gedoneerde lekkernijen op een rijtje!

Deze 55 kg aan voer hebben we met onze cadeaubonnen kunnen aankopen

Op maandag 27 februari konden we ook gaan inzamelen, omdat het dus in de krokusvakantie viel, en ook nu gingen we zeker niet met lege handen naar huis.
Ivo had voor de gelegenheid zijn koppeltje Josje en Bowie meegebracht

Dit konijn komt binnenkort ter adoptie LOL

Onze buit en stand op de 2de inzameldag

22 kg voer
15.5 kg hooi
14 kg strooisel
34.50€ cash
25€ cadeaubons (knabbelballetjes mee gekocht)

Dus het totaal van deze 2 dagen inzamelen was super, daar kunnen onze diertjes toch wel even mee verder!!!
* 130 kg voer
* 22.5 kg hooi
* 14 kg strooisel
* 56.50€ cash
* veel leuke knabbelballetjes van wilg
En bovendien kregen we nog een buitenhok mee die afgeschreven was, omdat de winkelkonijntjes daar al behoorlijk aan geknaagd hadden.
Bij deze willen we graag alle klanten bedanken die tijdens de inzameldagen wat geschonken hebben, en uiteraard ook aan Dier in de Kou en Tom&Co Wilrijk voor de mogelijkheid om te mogen inzamelen!!!  Zo'n initiatieven zijn wel een belangrijke pijler voor ons, omdat we zo weer even zelf geen eten hoeven te kopen, en dit geld kunnen gebruiken voor de medische kosten.

En we gaan onze grote lieverd Ugi wel weer missen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.