MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

donderdag 30 maart 2017

HOERA!!!!

Het Vrolijke Konijnenhol is jarig vandaag!  We hadden in 2013 bij de start nooit gedacht dat we gingen uitgroeien tot een grotere VZW waar we niet alleen konijnen opvangen, maar ook cavia's en hamsters.
We zijn ontzettend blij dat we één van de éérste konijnenopvangen waren in België, en ondertussen al een gevestigde naam zijn in de rescue-wereld en nog steeds bestaan. Helaas zijn vele gelijkaardige initiatieven gestopt...  In die 4 jaar tijd is er veel gebeurd: een paar keer verhuisd, meerdere vestigingen, maar vooral een topteam van vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor het welzijn van de dieren.
Er zijn ontzettend veel konijntjes opgevangen en verhuisd naar een definitieve thuis, maar helaas hebben we ook heel veel leed gezien met zieke, verwaarloosde en/of gedumpte konijntjes die we hier in huis nemen, zo goed mogelijk verzorgen met heel veel liefde.  Soms is het hen niet meer gegund om een thuisje te krijgen, maar we hopen dat ze zich in de opvang toch nog thuis hebben gevoeld.
Uiteraard willen we ook nog iedereen bedanken die in de afgelopen 4 jaar al konijntjes bij ons heeft geadopteerd, bedankt voor het vertrouwen in onze VZW en hopelijk mogen jullie nog lang genieten van jullie konijntjes. En we zijn nog lang niet van plan te stoppen, maar hopen nog véle jaren te mogen doorgaan, en nog véél méér konijntjes aan een goede thuis te helpen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.