MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

zaterdag 25 juni 2016

Verhuizen?

Helaas horen we steeds vaker dat mensen verhuizen of verbouwen of de tuin heraanleggen, en dat er dan helaas geen plaats meer is voor de konijntjes... Dat vinden we ontzettend jammer, want in feite als je écht graag je dieren ziet, dan probeer je er alles voor te doen om ze te kunnen houden... Ook huisbazen kunnen je in een huurhuis of appartement niet verbieden om huisdieren te houden, veel mensen denken dat dit wel het geval is. Het is vooral kwestie van goede afspraken maken, of juist niet...
We hopen dat op deze manier mensen toch nog een keer nadenken voor ze hun dier op deze manier willen afstaan.  Want de konijnen maken toch deel uit van je familie?  Je kinderen laat je toch ook niet zomaar achter bij een verhuis?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.