MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de zomer door

Konijntjes veilig de zomer door
Klik op de foto voor meer tips!

maandag 6 juni 2016

Koop geen konijn in een winkel, maar adopteer!!!

Adopt, don't shop!!! Het blijft een slogan op ons lijf geschreven.
Nog al te vaak zien en horen we verhalen van konijntjes uit een dierenwinkel, gekocht in een impuls, of omdat mensen het zielig vinden, of om nog andere redenen.
Hieronder even een opsomming over een konijn uit een winkel of uit een opvang, en zeg nu zelf: de conclusie is snel gemaakt!!!!
Adopteer en help er meer!!! Want voor elk geadopteerd konijntje, hebben wij weer plaats om een andere stakkerd te helpen!

SLOTCONCLUSIE: een konijntje uit de opvang is gezonder, reeds gevaccineerd en gecastreerd (ram), gedrag en karakter is bekend en uiteraard blijven we jullie graag met raa en daad bijstaan bij een probleem!


(door Vikki Wyse)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.