MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

donderdag 30 juni 2016

Love at first sight...

Tja, telkens er een konijntje binnen komt in de opvang, kruipt het toch een beetje in je hart.  De één uiteraard al méér dan de andere, maar we runnen de opvang met heel veel liefde en we weten dat we helaas niet alle konijnen op die manier kunnen redden.  Maar elk eentje is er toch ééntje, en als er eentje geadopteerd wordt, is er weer plaats voor een nieuweling!  En zo blijven we uiteraard bezig, veel te veel konijnen die nog op zoek zijn naar een thuisje...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.