MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Konijntjes veilig de winter door

Konijntjes veilig de winter door
Lees hier een aantal tips om je konijntjes te beschermen tegen de koude wintermaanden! Klik op de tekening hierboven om naar het blogberichtje te gaan.

woensdag 1 juni 2016

GROTE RUILACTIE!!!! Zaagsel in de aanbieding

Dankzij een héél gulle sponser kregen wij vandaag maar liefst 70 palletten met houtvezels cadeau!!! Véél te véél om zelf op te gebruiken, daarom dat we een grote ruilactie organiseren!!!
Een hele oplegger vol, daar worden we blij van!!!

Het zaagsel zit in kleine verpakkingen, en is terug naar de fabrikant gekomen wegens fabricagefout.  Er zit geen geurstof in (appel of aardbei), hoewel het wel op de verpakking staat.  Niet meer verkoopbaar dus, en mochten wij het met open armen in ontvangst nemen!
De pakjes zijn per 6 stuks samengebonden.  Elk individueel pakje heeft een winkelwaarde van 2€, dus het pak van 6 komt in de winkel op 12€. We mogen het zaagsel niet verkopen, maar we kunnen het uiteraard ruilen.
We hadden gedacht aan zo'n 1 kilogram voer per "sixpack", meer mag natuurlijk altijd, je ziet maar hoe je het wil ruilen, wij zijn al blij met voer voor al die knabbelmondjes!

WE HOUDEN ONZE EERSTE RUILDAG OP ZATERDAG 4 JUNI TE OOSTKAMP TUSSEN 14u en 16u.

Dit is enkel mogelijk op reservatie, zodat we zeker voldoende voorraad liggen hebben.  Heb je interesse?  Stuur ons dan een mailtje met het gewenste aantal "sixpacks", we sturen je dan de verdere gegevens door i.v.m. adres en welke voeders we kunnen gebruiken (zie ook afbeeldingen hieronder).
Kun je zaterdag niet komen?  Aarzel dan niet om een ander moment te vragen.
Op zaterdag 18 juni doen we een 2de ruilactie in Schuiferskapelle (Tielt).
Hieronder vind je een overzichtje van de voeders die we in de opvang gebruiken voor onze konijnen en cavia's. We sturen het document ook nog even door bij interesse. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.