Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

woensdag 2 september 2020

Terug naar school...


Hallo beste volgers van onze konijnenopvang!

We zijn ondertussen begin september en dat betekent voor mij ook terug aan het werk op school. Sommigen weten wel dat ik naast de opvang ook nog fulltime aan het werk ben, en aangezien de scholen terug volledig opgestart zijn, betekent dat voor mij ook minder tijd dat ik aan de opvang kan besteden.  Met 5 nieuwe cursussen die ik moet geven, zit ik ook met meer voorbereidingswerk dan voordien, waardoor de "extra" werkjes van de opvang soms wat op zich zullen moeten laten wachten.

Uiteraard krijgen de konijnen dagelijks hun portie voer, hooi, groentjes en water en wie medische zorgen nodig heeft, krijgt die uiteraard.  De hokken worden op zaterdag gepoetst door de vrijwilligers en door mij (als ik tussen de adopties door dus tijd heb), maar dus de registratie zal er dus eerst bij inschieten. De pagina van Adopteer een Dier zal bijgewerkt worden met de nieuwkomers van zodra ik tijd heb om foto's te maken en de lijst van de nieuwe konijnen zo aan te vullen. Daar kan helaas niemand externs mee helpen, dus moet ik dat zelf doen.

We doen ook ons best om zo snel mogelijk de mails voor adoptie te beantwoorden, maar ik kan niet garanderen dat dit de dag zelf is. Het kan dus nu even langer dan normaal duren voor je een antwoordje van mij krijgt.  Er staat sowieso een automatische reply en ik probeer dus van zodra ik kan een antwoord te sturen voor adoptie en een eventuele afspraak te maken.

De afspraken gaan steeds door op woensdagmiddag of woensdagavond, en op zaterdagvoormiddag.

Op woensdag 9 september zullen uitzonderlijk geen afspraken gemaakt kunnen worden in de namiddag, wel vanaf 17u.

Alvast bedankt voor jullie begrip!

Vicky


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.