Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 31 mei 2020

Stopzetting samenwerking HVK Kempen


Per 1 juni wordt de de samenwerking tussen Het Vrolijke Konijn en HVK Noord (die opereerden onder de namen Adopteer een Konijn, Rabbit Garden, ...) stopgezet.
Door het enorme succes van hun opvangen in regio Antwerpen-Kempen, is de tijd gekomen om hun eigen vleugels uit te slaan, en niet langer onder de koepel van Het Vrolijke Konijnenhol te vallen. 

We willen Annelies, Sien en Myriam bedanken voor hun inzet de afgelopen maanden voor Het Vrolijke Konijnenhol en wensen hen veel succes met hun opvangen in de toekomst, waarvan ze dus nog de erkenning zullen moeten aanvragen.

Het Vrolijke Konijnenhol blijft dus uiteraard bestaan, maar we gaan terug naar onze roots: kleinschaliger met één hoofdzetel te Oostkamp en eventueel weer een paar gastgezinnen (voor jonge niet-gecastreerde rammen) waar geen adopties plaatsvinden.  Zo hopen we ook om de administratieve last voor de medewerkers te beperken.
Ook HVK Noord in Temse blijft operationeel, maar zij het op een heel laag pitje door de drukke job van Wendy.
In de toekomst voorzien we ook geen uitbreidingen meer met andere vestigingen.  We blijven dus vooral actief regio West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.