Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

donderdag 14 mei 2020

Groot nieuws!

Onze konijnenopvang heeft ondertussen sinds de opstart in 2013 al veel metamorfoses ondergaan.  In de zomer van 2016 werd ons logo aangepast met andere diersoorten, namelijk hamster en cavia.  Helaas moesten de medewerksters die verantwoordelijk waren voor de opvang van deze dieren door het werk afhaken in 2017. Het logo met de andere dieren bleef evenwel behouden.
Af en toe kwam er wel nog eens een cavia binnen, die samenleefde met een konijn, of die via de VOC's waar we mee samenwerken, naar hier kwamen om meer kans te hebben op adoptie.
Maar sinds vandaag kunnen we met veel plezier aankondigen dat we opnieuw iemand bereid hebben gevonden om zich te ontfermen over het cavia-gedeelte van de opvang. We merken dat er meer en meer vraag is naar adoptie van cavia's ook, maar er eigenlijk maar heel weinig opvangen zijn die cavia's opvangen en ter adoptie plaatsen. En bovendien woont Alicia hier net om de hoek van de konijnenopvang, dus qua samenwerking zal dat zeker vlot kunnen verlopen.
We zijn ontzettend blij om Alicia in ons team te hebben.  Voorlopig zijn er nog géén cavia's beschikbaar, en ze wil ook op een rustige manier beginnen om ingewerkt te geraken in de routine van een dierenopvang.
Van zodra er dieren beschikbaar zijn, zullen ze te zien zijn op de aparte blogpagina voor de cavia's: https://vrolijkekonijnenhol.blogspot.com/p/cavias-ter-adoptie.html
Veel succes Alicia!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.