Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!

Het Vrolijke Konijnenhol VZW vangt sinds 2024 maar beperkt konijnen op!
We hebben besloten alsnog niet helemaal te sluiten, maar enkel nog gedumpte dieren of dieren in nood op te vangen. We nemen niet meer aan van particulieren. Uiteraard kunnen er nog steeds konijnen bij ons geadopteerd worden!!!

First dates voor konijnen

First dates voor konijnen
Gelieve ook de FAQ na te lezen voor het maken van een koppelafspraak!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!

Gelieve onze FAQ door te nemen!!!
Om mij te ontlasten qua mails versturen, heb ik de FAQ even opgelijst. Op die manier hoop ik meer tijd over te hebben om iedereen echt te woord te kunnen staan met overige vragen dan deze.

MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!

Volg ons op FACEBOOK

Volg ons op FACEBOOK
Wegens tijdsgebrek wordt er niet zo veel meer gepost op onze blog. Wel kun je hier uiteraard alle informatie terugvinden, zoals de adoptievoorwaarden. Voor het laatste nieuws verwijzen we dus graag door naar onze Facebookpagina.

zondag 1 september 2019

Verandering pensionvoorwaarden


Zo, de zomervakantie is ten einde, en dat betekent voor mij ook weer full-time gaan werken en ook het einde van het drukke vakantieseizoen. Net als de voorgaande jaren hebben we weer ontzettend veel leuke en lieve konijntjes op verlof gekregen in ons pension.  Maar in tegenstelling tot vroeger, kregen we ook te maken met heel veel afmeldingen last minute, waardoor we helaas voordien ook mensen hebben moeten ontgoochelen omdat er geen plaats meer was in ons pension.  Dit kost ons ook tijd en misgelopen geld, geld dat we hard nodig hebben om te investeren in de opvangers!

Daarom gaan we per 1 januari 2020 een aantal nieuwe voorwaarden opleggen om dit in de toekomst te vermijden!

* Bij reservering van pension zal een voorschot gevraagd worden van 10€ per konijn.  Deze wordt uiteraard in mindering gebracht bij het uiteindelijke totaalbedrag van het pension.  Wordt de reservatie om gelijk welke reden dan ook geannuleerd op gelijk welk moment, dan wordt dit voorschot NIET TERUGBETAALD. De reservatie is pas definitief bevestigd bij ontvangst van dit voorschot.

* We gaan ook werken met vaste momenten voor het brengen en ophalen, zodat we de rest van de dag kunnen besteden aan het klaarmaken van de hokken, poetsen, eten geven, hittemaatregelen nemen, ...  Dit zal telkens van 9u tot 10u zijn in de voormiddag, en van 18u tot 19u 's avonds.  Mocht ik van mijn kant verhinderd zijn op een bepaalde dag om deze uren in acht te kunnen nemen, dan zal dat ook bij de definitieve mail van reservering vermeld worden.

* De nieuwe prijzen voor pension zijn als volgt:
  • 1 konijn = 3€ per dag of 20€ per week
  • 2 konijnen samen: 5€ per dag of 30€ per week
  • meer dan 2 konijnen samen: 2.50€ extra per konijn of 15€ per week extra
* De aangerekende dagen zijn effectief het aantal dagen dat het konijn in pension verblijft, dus dag van aankomst en dag van vertrek tellen mee in het totaalbedrag. Bij het vroeger ophalen, wordt geen terugbetaling gedaan van het pensiongeld, bij later ophalen wordt het normale tarief aangerekend.

* Het eigen voer (korrels/biks) dient meegebracht te worden, hooi en groenvoer zijn inbegrepen in de prijs.  Mensen die het voer vergeten zijn, of gebruik willen maken van ons voer (een mix van diverse gezonde merken), kunnen dit bekomen aan 0.50€ extra per dag of 3€ per konijn per week.

We hopen dat iedereen begrip heeft voor deze maatregelen.  We doen ons uiterste best om alle konijnen zo goed mogelijk te verzorgen, alleen zijn we niet in de mogelijkheid om alle konijnen evenveel ruimte te geven als thuis. In de zomer zijn we full-time thuis, en zorgen ervoor dat ook in de moeilijke omstandigheden van hoge temperaturen de konijnen het zo aangenaam mogelijk hebben.
We hebben een aantal rennen en ruime hokken beschikbaar.  Meestal steken we tijdens de zomer onze opvangers een beetje kleiner en de logees palmen de grootste hokken in.  Ook binnen worden logees gehuisvest, dit is meestal in zo ruim mogelijke traliekooien met eventueel een ren of de mogelijkheid als het weer het toelaat om in een ren binnen of buiten rond te huppelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Inschrijven nieuwsbrief

Vul uw gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief te ontvangen:
E-mail adres:
Naam:
Voornaam:
Inschrijven Uitschrijven
 

Wat konijntjes graag willen...

Wat konijntjes graag willen...

Gelieve op tijd te komen!!!

Gelieve op tijd te komen!!!
We merken dat nogal wat mensen te laat komen op de gemaakte afspraak. Gelieve op tijd te komen, omdat we vaak verschillende afspraken na elkaar hebben gepland tijdens het weekend, of 's avonds voor het avondeten. We hebben ook nog een gezin en job buiten de opvang, dus zouden we het op prijs stellen als de afspraken op tijd kunnen doorgaan. Mocht je er niet op tijd kunnen geraken, gelieve ons dan een mailtje of Facebookberichtje te sturen.